Veel gestelde vragen

 • Waar kan ik mijn auto parkeren?
  U kunt gratis parkeren op Grootland, de eerste straat rechts vanaf BonBonBike of op het parkeerterrein tegenover restaurant Duinvermaak aan de Breelaan op slechts 500 meter van BonBonBike.

 • Wat zijn jullie openingstijden?
  Van april t/m september zijn wij geopend van 9:00 tot 19:00 uur. Van oktober t/m maart zijn wij geopend van 9:30 tot 13:00 uur.

 • Hoe kan je betalen?
  U kunt betalen met pin en creditcard.

 • Wat als ik pech heb onderweg?
  Als u bij ons een fiets huurt, heeft u automatisch ook pech- en onderwegservice. In een straal van 30 km komen wij uw kant op om u te helpen snel weer op weg te kunnen. 

 • Wat houdt de Zorgeloos Onderweg Service in? 

  Diefstal: meldt diefstal altijd zo snel mogelijk. U hoeft geen eigen risico te betalen bij diefstal. Wel bent u verplicht aangifte te doen bij de politie en moet u nog in het bezit zijn van uw fietssleutel.

  Schade: meldt schade altijd zo snel mogelijk. U hoeft geen eigen risico te betalen bij schade. Ook als u de schade zelf veroorzaakt heeft. Met uitzondering van moedwillig misbruik van de fiets en de hondenkar.

  Kosten: het Zorgeloos onderweg-pakket bedraagt 10% van de totale huurprijs. Het pakket wordt automatisch beëindigd bij het inleveren van uw fiets.

  Annuleren: u kunt kosteloos annuleren tot 16.00 uur voor de dag van aanvang van de huurdag. U krijgt de totale huurkosten exclusief de kosten van het Zorgeloos onderweg pakket terug.

  Niet gedekt: schade die u bij andere maakt met de gehuurde fiets zijn niet gedekt.
  Hiervoor heeft u een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren nodig.

 • Tot hoe laat kan ik mijn gehuurde fiets ophalen? 
  Uw gereserveerde fiets zal tot 11.00 uur voor u klaarstaan, hierna vervalt (tenzij anders overeengekomen) uw reservering. Heb je al betaald? Dan staat de fiets uiteraard de hele dag voor uw klaar.

 • Tot hoe laat kan ik mijn fiets inleveren? 
  U kunt de fiets tot 19.00 uur inleveren.(in juli en augustus tot 22:00uur) Vraag naar onze late check-outservice wanneer u de fiets langer wilt huren, bijvoorbeeld om nog de zonsondergang aan zee te kunnen zien ;) 

Contact
Graag met ons in contact komen?

Dat kan altijd. Gezellig!