Wil je Alkmaar en omgeving op de fiets verkennen?

Huur bij BonBonBike voordelig uw fiets! BonBonBike heeft een compleet aanbod fietsen, allen van het merk Giant en is gevestigd in Bergen NH. Vanuit Bergen fiets je in een half uurtje naar het centrum van Alkmaar.

  •  BonBonBike Fietsverhuur Alkmaar
  •  het grootste assortiment fietsen van de regio
  •  stadsfietsen/bakfietsen/e-bikes/tandems/kinderfietsen
  •  gemakkelijk online reserveren

Over Alkmaar
Alkmaar wordt niet voor niets Alkmaar Prachtstad genoemd. Het historische centrum kent 399 rijksmonumenten en heeft een gezellig en uitgebreid winkelgebied. Van begin april tot eind september wordt tweemaal per week de traditionele kaasmarkt gehouden: op dinsdag van 19.00-21.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur. Kortom, er is van alles te doen in Alkmaar. De horeca, bioscoop, musea en het stadspark bieden zowel bewoners als toeristen het nodige vertier. En ook de omgeving van de kaasstad is een bezoek meer dan waard. De duinen van Schoorl, de stranden van Egmond, de prachtige polder en kunstenaarsdorp Bergen, in deze regio is genoeg te doen. Verblijf je in Alkmaar? Huur dan een fiets bij fietsverhuur BonBonBike. Je bent zeker van een fiets van topkwaliteit, goede service en de laagste prijs.

Waar kan ik fietsverhuur Alkmaar vinden?
BonBonBike is gevestigd aan de Breelaan 52 in Bergen, op slechts 500 meter van het parkeerterrein van restaurant Duinvermaak (gratis parkeren). Onze fietsverhuur is in de zomer zeven dagen per week van 9.00 tot 19.00 uur geopend, reserveren doe je desgewenst gemakkelijk online. Verblijf je meerdere dagen in Alkmaar? Bij onze fietsverhuur zijn kaarten verkrijgbaar voor alle fietsroutes in en rond Alkmaar.

Een fiets in Alkmaar huren? Kies voor fietsverhuur BonBonBike. Wij hebben het grootste aanbod kwalitatief uitmuntende fietsen in de regio. Op een steenworp van Alkmaar.

meer informatie