Wil je Bergen en omgeving op de fiets verkennen?

Huur een stadsfiets, bakfiets, tandem of e-bike vanaf € 12,- per dag! Alle fietsen van BonBonBike zijn van het merk Giant. Onze fietsverhuur, gevestigd aan de Breelaan in Bergen, heeft het grootste assortiment fietsen van de regio. Vanuit Bergen fiets je gemakkelijk naar nabijgelegen plaatsen als Alkmaar, Schoorl en Egmond aan Zee.

  • BonBonBike Fietsverhuur Bergen
  • het grootste assortiment fietsen van de regio
  • stadsfietsen / bakfietsen / e-bikes / tandems / kinderfietsen
  • gemakkelijk online reserveren

Over Bergen
Bergen is een kunstenaarsdorp waar veel schilders, schrijvers en architecten wonen en werken. Het dorp werd al in de tiende eeuw de heerlijkheid Bergen genoemd. De mooie ligging, de karakteristieke huizenbouw en de eigenzinnige bevolking maken van Bergen tevens een geweldige vakantiebestemming. Rondom de bekende Ruïnekerk vindt men talloze boetiekjes, boekenwinkels en horecagelegenheden. In de de zomermaanden worden er muziekfestivals, kunstmarkten én de traditionele Lichtjesavond georganiseerd en vindt in oktober de Kunst10daagse plaats. Niet gek dat Bergen dé toeristische trekpleister van Noord-Holland is. Reden genoeg dus om bij fietsverhuur BonBonBike een fiets te huren en Bergen te verkennen. Maar let op: ook buiten het centrum is er van alles te beleven! De kenners van fietsverhuur Bergen weten waar.

Fietsen in Bergen
In en om Bergen is van alles te ontdekken. Het dorp ligt midden in een bosrijke omgeving.

Vanuit het dorp fiets je zo naar de duinen en het strand. Liever naar de stad? De Alkmaarse Kaasmarkt is slechts dertig fietsminuten verderop. Bij BonBonBike fietsverhuur Bergen informeren we je over alle routes langs de mooie plekjes die onze omgeving te bieden heeft.

Waar kan ik fietsverhuur Bergen vinden?
BonBonBike is gevestigd aan de Breelaan 52 in Bergen, op slechts 500 meter van het parkeerterrein van restaurant Duinvermaak (gratis parkeren).

Een fiets huren? Dat doe je bij fietsverhuur BonBonBike in Bergen!

meer informatie