Wil je Egmond aan Zee en omgeving op de fiets verkennen?

Huur bij BonBonBike al een fiets vanaf € 12,- per dag! BonBonBike heeft een compleet aanbod fietsen, allen van het merk Giant en is gevestigd in Bergen NH. Vanuit Bergen fiets je in ruim een half uur naar Egmond aan Zee. 

  • BonBonBike Fietsverhuur Egmond aan Zee
  • het grootste assortiment fietsen van de regio
  • stadsfietsen / bakfietsen / e-bikes / tandems / kinderfietsen
  • gemakkelijk online reserveren

Over Egmond aan Zee
Vissersdorp Egmond aan Zee wordt gekenmerkt door het prachtige brede strand, de gezellige strandpaviljoens en de grote witte vuurtoren. Het is de place to be voor mensen die van zon, zee en vertier houden. In het karakteristieke dorp vindt men naast restaurants, terrassen en diverse winkels in de zomer elke woensdagavond de bekende braderie. Ook de omgeving van Egmond aan Zee is bijzonder te noemen. Kunstenaarsdorp Bergen, de winkelstraten van Alkmaar, de polderlandschappen en de duinen zijn een bezoek meer dan waard. De gemakkelijkste manier om alle bijzonderheden van de regio te ontdekken? Pak de fiets! Vraag bij BonBonBike fietsverhuur gerust naar de beste plekjes in Egmond aan Zee en omgeving!

Waar kan ik fietsverhuur Egmond aan Zee vinden?
BonBonBike is gevestigd aan de Breelaan 52 in Bergen, op slechts 500 meter van het parkeerterrein van restaurant Duinvermaak (gratis parkeren). Onze fietsverhuur is in de zomer zeven dagen per week van 7.00 tot 19.00 uur geopend, reserveren doe je desgewenst gemakkelijk online. Verblijf je meerdere dagen in Egmond aan Zee? Bij onze fietsverhuur zijn kaarten verkrijgbaar voor alle fietsroutes in en rond Egmond aan Zee.

Een fiets in Egmond aan Zee huren? Bij fietsverhuur BonBonBike (op slechts tien kilometer van Egmond aan Zee) zit je goed!

meer informatie