Wil je Bergen aan Zee en omgeving op de fiets verkennen?

Huur bij BonBonBike al een fiets vanaf € 9,- per dag! BonBonBike heeft een compleet aanbod fietsen, allen van het merk Giant en is gevestigd in Bergen NH, op slechts twintig minuten fietsen van Bergen aan Zee.

  •  BonBonBike Fietsverhuur Bergen aan Zee
  •  het grootste assortiment fietsen van de regio
  •  stadsfietsen/bakfietsen/e-bikes/tandems/kinderfietsen
  •  gemakkelijk online reserveren

Over Bergen aan Zee
Bergen aan Zee is het hele jaar door een toplocatie. Geen dag is er hetzelfde. De zee, de boulevard, het Zeeaquarium, er is van alles te doen. Bergen aan Zee is bovendien omgeven door tientallen vierkante meters duingebied, bossen en polders. Er zijn dan ook vele fiets- en wandelroutes. De mooiste? Die krijg je via fietsverhuur Bergen aan Zee.

Vakantie in Bergen aan Zee
In Bergen aan Zee en omgeving zijn veel campings, bungalowparken, hotels en bed&breakfasts te vinden. Wij wijzen je graag op de beste locaties voor een onvergetelijke vakantie. Ook een vakantie in Bergen aan Zee begint bij fietsverhuur BonBonBike.

Waar kan ik fietsverhuur Bergen aan Zee vinden?
BonBonBike is gevestigd aan de Breelaan 52 in Bergen, op slechts 500 meter van het parkeerterrein van restaurant Duinvermaak (gratis parkeren). Onze fietsverhuur is zeven dagen per week van 9.00 tot 19.00 uur geopend, reserveren doe je desgewenst gemakkelijk online. Verblijf je meerdere dagen in Bergen? Bij onze fietsverhuur zijn kaarten verkrijgbaar voor alle fietsroutes in en rond Bergen aan Zee.

Een fiets in Bergen aan Zee huren? Kies voor fietsverhuur BonBonBike. Wij hebben het grootste aanbod kwalitatief uitmuntende fietsen in de regio. Op een steenworp van Bergen aan Zee.

meer informatie