Wil je Schoorl en omgeving op de fiets verkennen?

Huur bij BonBonBike voordelig uw fiets! BonBonBike heeft een compleet aanbod fietsen, allen van het merk Giant en is gevestigd in Bergen NH. Vanuit Bergen fiets je in een half uur naar Schoorl. 

  • BonBonBike Fietsverhuur Schoorl
  • het grootste assortiment fietsen van de regio
  • stadsfietsen / bakfietsen / e-bikes / tandems / kinderfietsen
  • gemakkelijk online reserveren

Over Schoorl
Schoorl wordt gekenmerkt door de hoogste en breedste duinen van het land. Het vijftig meter hoge klimduin is de meest bekende, deze wordt dan ook jaarlijks door tienduizenden mensen bezocht. Schoorl heeft daarnaast kilometerslange wandel- en fietspaden. Meer informatie over dit dorp en de omgeving is te verkrijgen bij Bezoekerscentrum De Schoorlse Duinen of bij onze fietsverhuurlocatie in Bergen.

Vakantie in Schoorl
In Schoorl en omgeving zijn veel campings, bungalowparken, hotels en bed&breakfasts te vinden. Wij wijzen je graag op de beste locaties voor een onvergetelijke vakantie. Ook een vakantie in Schoorl begint bij fietsverhuur BonBonBike.

Fietsen en fietsverhuur in Schoorl
De Schoorlse duinen herbergen ruim twintig kilometer verhard fietspad, onderdeel van de 42 kilometer lange Duinenroute. Deze route begint in het centrum van Schoorl en brengt je via Groet, Camperduin, Petten en Bergen aan Zee via de polder weer terug naar het duindorp. Op de route vind je voldoende banken en picknicktafels om even op adem te komen en de lunch te nuttigen. Dat kan natuurlijk ook bij de vele horecagelegenheden op de route. Vraag bij BonBonBike fietsverhuur gerust naar de beste plekjes in Schoorl en omgeving! Liever een andere route fietsen? Bij onze fietsverhuur zijn diverse kaarten verkrijgbaar voor fietsroutes in en rond Schoorl.

Waar kan ik fietsverhuur Schoorl vinden?
BonBonBike is gevestigd aan de Breelaan 52 in Bergen, op slechts 500 meter van het parkeerterrein van restaurant Duinvermaak (gratis parkeren).

Een fiets in Schoorl huren? Bij fietsverhuur BonBonBike (op slechts vijf kilometer van het duindorp) zit je goed!

meer informatie